14. 12. 2013

Blahodárne účinky huby GANODERMA (REISHI)

HUBA GANODERMA (REISHI) - je nazývaná tiež hubou dlhého života a štíhlej línie.

Významne posilňuje imunitný systém, upravuje krvný tlak a hladinu cholesterolu v krvi, lieči reumu, veľmi účinná je proti migrénam a nespavosti a ocenia ju predovšetkým kardiaci a astmatici. Obsahuje tiež polysacharidy s protinádorovými účinkami, takže je vhodná ako prevencia proti rakovine.


Viac o hube GANODERMA:  www.lorant.ganodermakava.sk  

Huba GANODERMA (REISHI) je nádejou súčasnej medicíny. Už viac ako 4000 rokov je používaná čínskymi liečiteľmi ako „zázračná rastlina“, pomáha liečiť a predchádzať mnohým chorobám. Súčasné výskumy potvrdzujú, že zložky obsiahnuté v hube majú pozitívny vplyv na zlepšenie kvality zdravia a predÍženie života. GANODERMA (REISHI) vykazuje protizápalové, hypotenzívne, protialergické, protivírusové, protirakovinové, hypoglykemické účinky a celkovo zvyšuje imunitu.
Potravinové doplnky z huby patria svojou kvalitou ku svetovej špičke.

Niektoré klinicky preukázané účinky extraktu z huby Ganoderma (Reishi):
· Spomaľuje starnutie
· Účinná v boji s nádorovými chorobami
· Účinná pri detoxikácii organizmu
· Pozitívne účinky pri neurasténii
· Pomáha pri vyrovnávaní krvného tlaku
· Vhodná na liečbu prieduškovej astmy
· Pomáha pri odbúravaní cholesterolu
· Tlmí bolesť
· Pomáha pri regenerácii organizmu po chemoterapii
· Pozitívne vplýva na plodnosť
· Pomáha pri alergiách
· Pomáha pri poruchách spánku

Geniálnym nápadom v praxi bolo pridať túto hubu do rôznych osviežujúcich nápojov pre ľudí bez rozdielu veku : do čiernej Brazílskej kávy Arabica, do kávy 3 in 1, do čokoladovo-kávovového nápoja (vhodný aj pre deti), do Reishi gano čaj a iných jedál a nápojov.

DXN Lingzhi Black Coffee (Reishi čierna káva)
je instantná káva, ktorá je zmesou kvalitnej kávy 100% Arabica z Brazílie s obsahom 100% prírodného kofeínu, doplnená o extrakt Ganoderma (Reishi). Veľmi ľahká príprava a nezameniteľná chuť prináša naozaj upokojujúci účinok. Vrecúško čiernej kávy o obsahu 4,5 gr je možné rozdeliť na 3 časti do troch mocca šálok (100 ml vody, horúcej cca 85 stupňov Celzia, alebo 2,25 gr. na dve mocca šálky po 150 ml vody horúcej cca 85 st. Celzia). Táto káva sa chová v organizme ako alkalická, vďaka obsahu prášku z huby Ganoderma (Reishi), (nevytvára záhu, nezakysľuje organizmus) a nie je močopudna. Vrecúško obsahuje 98% kávy Arabica a 2% prášku huby Reishi (90mg). Má vynikajúcu chuť a jej chuťové a vôňove vlastnosti sú naviac násobené pri zalievaní alkalickou ionizovanou vodou. Gurmáni tejto kávy ju pijú bez cukru, alebo ju sladia trstinovým cukrom, alebo javorovým syrupom.
Z jednej krabice (20 vrecúšok) je možno urobiť 60 – 80 mocca šálok vynikajúcej a zdraviu prospešnej kávy.

DXN Lingzhi Coffee 3 in 1
Káva Lingzhi Coffee 3 v 1 je vyrobená ojedinelým spôsobom z najkvalitnejších kávových zŕn a z čistej Linghzi. Neobsahuje syntetické farbivá ani konzervačné látky. Je mimoriadne osviežujúca a zdravá.

DXN Cocozhi
DXN Cocozhi je pripravený z najlepšieho kakaa a Ganoderma extraktu. Ponúkame ho vo forme vopred namiešaného nápojového prášku, ktorý Vás rozmazná svojou čokoládovou chuťou. Okrem kakaovej arómy využijete i prednosti z užívania Ganodermy. Stačí zamiešať do šálky s horúcou vodou a hneď môžete vychutnať osviežujúce účinky nápoja, ktorý je vhodný pre celú rodinu.

DXN Zhi Mocha
DXN Zhi Mocha je jedným z druhov kávy Lingzhi, ktorý sme pripravili i pre milovníkov čokolády. Aromatická Zhi Mocha je zmesou instantného kávového prášku z výberových kávových zŕn, výťažku Ganodermy a kakaového prášku.Je pripravená ozaj pre labužníkov - je dosiahnuteľná pre každého. Teraz, keď sú ľadové kávy také populárne, odporúčame vyskúšať Zhi Mocca s ľadovými kockami. Je to ideálne riešenie, ak sa v horúce popoludnie chcete ochladiť. Môžete ju vychutnať studenú alebo teplú, Zhi Mocca je krémová, sladká, nápoj s jedinečnou chuťou a trošku horkou príchuťou. Spolu s Lingzhi Coffee je to nápoj, ktorý Vám pozláti všedné dni!

DXN Reishi Gano čaj
Čaj DXN Reishi Gano nemá len dobré vlastnosti čaju (pravý Činsky zelený čaj), ale ozdravuje prídavkom vysokokvalitného prášku z Reishi Gano. Neobsahuje konzervanty, syntetické farbivá ani ochucovadlá. Osvieži ducha aj telo.

DXN Spica Tea
DXN Spica čaj, je zmesou piatich cenných liečivých bylín:
1. Spica Prunelae - znižuje telesnú teplotu
2. Mandarínková kôra – uvoľňuje hlien
3. Mäta pieporná - uľahčuje trávenie.
4. Radia Glycyrhiza (Koreň sladovky, známej ako „Sladké drievko“) - odstraňuje jedovaté látky a upokojuje dýchací systém.
5. Ganoderma Lucidum (Reishi) – napomáha činnosti pečene a podporuje jej detoxikačnu činnosť. Možno ho užívať teplý , alebo studený. Má osviežujúce účinky.

Nutrizhi
DXN Vám s hrdosťou predstavuje ďalší zdravý a výživný nápoj (výživový nápoj) - NutriZhi DXN, je to zmes sóje a sladového extraktu, ktorý je pripravený z prvotriedných sójových bôbov a z podhubia Ganoderma Mycélium. Je bohatý na zdravie prospešné živiny ako sú lecitín, Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny, vápnik, železo, a vitamíny A, C a E.

DXN Zhi Mint Plus
Dráždenie v krku? Špatný dych? Tu je riešenie: cukríky Zhi Mint. Jeho ľadová sviežosť a ukľudňujúci účinok
má okamžitý účinok.. Nemá len ukľudňujúci účinok, ale pri jej užívaní sa budeme citiť sviežo a sebaisto.

Reishi Gano (RG)
Reishi Gano (RG) je výťažok z huby Ganoderma lucidum, obsahujúcej polysacharidy, adenozín, triterpenoidy, proteíny a vlákninu. Spracovaná Ganoderma lucidum sa získava z 90 dňovej červenej huby. Každodenné konzumovanie Reishi Gano (RG) všeobecne prispieva k udržaniu dobrého stavu organizmu.

RG prášok 
užívanie RG prášku je veľmi jednoduché, lebo je ľahko rozpustný a dobre stráviteľný. Môžeme ho užívať zamiešaním do: pitnej vody, obľúbenej polievky alebo obľúbených nápojov. RG prášok podporuje obnovenie rovnováhy organizmu. Každodenné používanie prípravku prispieva k vytvoreniu a udržaniu dobrej kondície.

Ganocelium (GL)
Ganocelium (GL) obsahuje Ganoderma lucidum. Od Reishi Gano sa líši tým, že sa získava z 18 denného mycélia Ganoderma lucidum. Mycélium je bohaté na polysacharidy, organické germánium, vitamíny a minerálne látky. Má vynikajúce účinky na zlepšenie všeobecnej kondície.

GL prášok
Práškovitý tvar prípravku napomáha k rýchlejšiemu vstrebávaniu sa v organizme. Môžeme ho užívať zamiešaním do: pitnej vody, obľúbenej polievky alebo obľúbených nápojov. GL prispieva k všeobecnému zlepšeniu fungovania organizmu. Každodenné používanie prípravku zabezpečuje celkový príjem vitamínov a minerálnych látok a pomáha v detoxikácii organizmu.


Bližšie informácie požiadajte cestou E-mailu   om3cfe@gmail.com