23. 11. 2013

Pite úplne bezpečnú, čistú, ionizovanú zdravú vodu každý deň.




AQUARION - ionizátor a účinný filter vody.

Prekyslenie organizmu je jedným z najväčších problémov súčastnosti. Z dlhodobého hľadiska môže byť príčinou množstva ochorení (alergií, celulitídy, ochorení obličiek a ďalších onemocnení). Väčšina konzumovanej potravy, pitie pH kystej vody ako aj malá denna spotreba vody, významne prispievajú k prekysleniu organizmu.
Riešenie: AQUARION - ionizátor a filter vody, pomocou ktorého si môžete naliať do pohára čistú a zdraviu prospešnú vodu.

1. Filtrácia: Produkuje viacnásobne filtrovanú vodu zbavenú nečistôt, naviac špeciálny vnútorný filter (0,01 mikrónový Biostone) zachytí aj baktérie, prvoky a vírusy. Unikátna zložka "turmalín" ionizuje vodu už v začiatkoch fáze filtrovania.
2. Ionizácia: Titanovo - platinová platňa s dvoma elektródami separuje vodu na dva prúdy - jeden so zásaditou a druhý s kyslou vodou.
Ionizovaná alkalická (zásaditá) voda je vynikajúcim antioxidantom, keďže jej (OH) hydroxylové radikály neutralizijú oxidačný účinok voľných radikálov. Okrem toho veľmi účinne znižuje prekyslenie organizmu spôsobené potravinami, vodou s kyslou pH, liekmi a pod. Ionizovaná voda nášmu telu dodáva energiu a má naň širokospektrálne priaznivé účinky.

Kyslá ionizovaná voda sa môže používať len zvonka, napr. na čistenie pokožky, liečenie rán, výplach nosových dutín a čistenie v domácnosti (má dezinfekčný účinok aj bez chemikálii).
Oxidácia: prístroj dodáva vodu obohatenú kyslíkom, ktorá má preventívny účinok voči ochoreniam. Je vhodná aj pri športovaní a ťažkej fyzickej záťaži.

Klastery (zhluky): v priebehu procesu ionizácie sa tvoria molekuly vody, ktoré majú menšie zhluky - mikroklastery so 6 molekulami namiesto 12 - 18 molekúl v neionizovanej vode. Tým, že sa vytvoria mikroklastery, ktoré dokážu prejsť do bunky, zabezpečí sa lepšia hydratácia organizmu.
Stupne nastavenia ionizovanej alkalickej vody

1. stupeň: voda 8,5 pH
2. stupeň: voda 9,0 pH
3. stupeň: voda 9,5 pH - vhodná na previdelné užívanie, prípravu kávy, čaju a polievok
4. stupeň: voda 10,0 pH - veľmi vhodná na všeobecné varenie, varenie strukovín, obilnín

Stupne nastavenia ionizovanej kyslej vody

1. stupeň: voda 6,0 pH - vhodná na kloktanie, čistenie zubov
2. stupeň: voda 6,5 pH - vhodná na hygienu tváre a tela
3. stupeň: voda 5,5 pH - vhodná na sterilizáciu kuchynského zariadenia
4. stupeň: voda 5,0 pH - vhodná na silnejšiu sterilizáciu

Stupeň nastavenia neionizovanej, čistej filtrovannej vody PURIFIED

Purified stupeň: voda je vhodná na zapíjanie liekov, pre batoľatá a malé deti .
AQUARION má jednoduchú obsluhu - jednoducho sa zapína a navolí požadovaný stupeň kvality vody. Jeho umiestnenie a pripojenie na vodu je jednoduché - nenáročné. Filter je ľahko vymeniteľný.
Praktické využitie alkalickej ionizovanej vody v kuchyni.
V alkalickej ionizovanej vode o pH 9,5 - 10 sa významne skracuje doba varenia strukovín, obilnín a zeleniny. U strukovín je doba varenia skrátená viac ako o polovicu, zelenina sa uvarí za niekoľko minút. Je známe, že ak sa varí zelenina viac ako 12 min., prechádza zo svojho alkalického stavu do kyslého. Strukoviny namočené v alkalickej ionizovanej vode zmäknú za 15 minút. Káva a čaj pripravené z alkalickej ionizovanej vody majú výraznú a lahodnú chuť. Najlepšie české pivo je vyrobené s použitím alkalickej vody.
Praktické využitie kyslej ionizovanej vody v domácnosti.
Kyslá ionizovaná voda je vhodná na ošetrovanie povrchu tela, kloktanie, po holení, na umývanie zubov a pod.. Kyslá voda je veľmi vhodná na umývanie riadu a príborov, zvlášť na umývanie drevených lopárov, varešiek a na vyčistenie umývacích hubiek pre svoje vysoké sterilizačné schopnosti a ničenie baktérii. Je veľmi vhodná pre svoje sterilizačné vlastnosti na umývanie kuchynskej linky a kuchynského drezu, obkladačiek a podláh. Má všestranné využitie tam, kde je potrebné udržať prostredie čisté a bez baktérii.

Vyžiadajte si krátke video o prístroji AQUARION na dole uvedený E-mail.

Bližšie informácie na: om3cfe@gmail.com , alebo: 0905 260013, 055 3063325









Žiadne komentáre: