15. 12. 2013

ZDRAVÉ BUNKY - ZDRAVÝ ORGANIZMUS - NAŠE ZDRAVIE



o  o   o

Vedecké štúdie o Redox signalizačných molekulách v produkte Asea.

16 rokov výskumu a vývoja bolo potrebné, aby sa dosiahol a vytvoril proces, ktorý stabilizuje tzv redox Signalizačné molekuly. Proces má viac ako 20 patentov a rieši generovanie pomocou soľného roztoku ako nosiča redox signalizačných molekúl. Túto replikáciu redox signálnych molekúl mimo tela, vedci považovali za nemožné tak na Hardvarde, UCLA, a v ďalších  popredných výskumných ústavoch. Za nemožné to považovali až dovtedy, kým sami začali testovať proces, a mohli sa presvedčiť o fungovaní tejto metódy.Výsledky výskumu ukazujú, že prelom vo výskume  redox signalizačných molekúl a ich použitie z vonku, umožňuje telu využívať antioxidanty radikálnejšie až o 500%. Týmto produktom - ako jediným na svete (obsahujúci redox Signalizačné molekuly) vieme ovplyvniť naše zdravie do takých hĺbok ako nikdy predtým. Vytvorenie Redox signalizačných molekúl mimo živého organizmu,zo stabilnými väzbami, sa považuje za jeden z najväčších vedeckých objavov za posledných sto rokov. Vedci Zistili, že naše bunky sú ovplyvnené a ináč fungujú (ako aj celý imunitný systém ) ak dostanú pokyn od týchto molekúl, ktoré sa v našom tele vytvárajú. Toto má za následok neuveriteľné zmeny - resp. nevídanú regeneráciu. Vedci a lekári hovoria, že je to najväčší pokrok za posledných 100 rokov v oblasti biologických vied od svojho vzniku,napr.tak význačný ako bol objav napr.penicilínu, alebo objav DNA. Novo objavená veda viedla zo skúmavky do  fľaše - k spotrebnému produktu. Toto nie je liek, bylina, vitamín, minerál, džús, antioxidant alebo živiny. Nie sú v nej žiadne stimulanty,nemá nežiaduce účinky a neobsahuje toxické látky.

 Tento objav bude mať vplyv na takmer všetky oblasti zdravia, vedy a rovnako aj osobnej pohody človeka.



Communicator produkt - fyziologický roztok, ktorý je prvý svojho druhu na svete.
Dostal meno ASEA.

          Objav ako stabilizovať vo fyziologickom roztoku redoxné signálne molekuly (RSM), ktoré majú obrovský vplyv na imunitu a celkové zdravie človeka - začalo mnoho odborníkov intenzívne študovať. Publikácií o RSM je t.č. na svete viac ako 100 000. Články, ako aj štúdie možno nájsť na internete. Redox signalizačné molekuly sa dokážu postarať o nekvalitné bunky - dávajú pokyn na ich opravu, alebo na ich likvidáciu a tým zabraňujú vytváraniu nezdravých buniek - nezdravého bujnenia. Na uvoľnené miesto po likvidovanej bunke "posielajú" zdravú bunku.  Redox signalizačné molekuly sú produktom mitochondrií, komunikujú s imunitným systémom a riešia najzásadnejšie opravy buniek - robia všetko čo je potrebné ak sú však v organizme v dostatočnom množstve. Problém je v tom, že v našom tele vekom postupne ubúdajú. Telo si ich nevie v priebehu starnutia nahradiť - vyprodukovať v dostatočnom množstve. Deti ich majú vo veku 12 rokov ešte 100% - preto sú tak čulé a aktívne... Starší ľudia vo veku cca 70 rokov ich majú v tele iba necelých 10 %, nakoľko tvorba RSM v mitochondriach je už nedostatočná. Preto ľudia vo vyššom veku chorľavejú viac aj napriek tomu, že užívajú rôzne podporné prostriedky.
         RSM sú veľkým prínosom aj preto, že dokážu aktivizovať účinnosť všetkých prijatých  antioxidantov jedlom, pitím i v rôznych prípravkoch až o 500 % .  Ak má organizmus dostatok RSM imunitný systém nepotrebuje získavať náhradné chemikálie na regenerovanie buniek a vie sa postarať aj o najzávažnejšie stavy porušených buniek. Tento objav má už dnes mimoriadny vplyv na všetky oblasti zdravovedy a na osobnú pohodu každého človeka, ktorý ho užíva ako prevenciu i ako produkt na prinavrátenie zdravia. Je to produkt, ktorý bude onedlho užívať celý svet  a  ASEA sa zapíše do dejín ľudstva - ako najviac účinný pomocník človeka pre udržanie zdravia.

Viac informácii žiadať na :  om3cfe@gmail.com
RSM sú už dostupné aj na Slovensku

Gary Samuelson, Ph.D.  autor knihy The Science of Healing Odhalenie. Jeden z hlavných objaviteľov stabilizácie redoxných signálnych molekul.

Viac o Ph.D. Gary Samuelson otvoriť tento link v Google chrome a dať si ho voľne preložiť:

 http://www.partnersgrpinc.com/dr-gary-samuelson/


ASEA video o účinkoch u športovcoch:       http://www.aseainfo.eu/video/Asea/watch/18734/Frontiers4j4jnfunu9578439ut849r8385.php

Žiadne komentáre: